Word vrijwilliger bij het OKT zwemmen 2020 in Eindhoven

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Van 9 t/m 12 april 2020 vindt het Olympisch Kwalificatie Toernooi Zwemmen plaats in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion te Eindhoven. Houd jij ervan om je handen uit de mouwen te steken, onderdeel te worden van een hecht team in een goede sfeer en vier dagen lang te genieten van topsport? Kom ons dan helpen! Als vrijwilliger van de het Olympisch Kwalificatie Toernooi krijg je een unieke ervaring, een kijkje in de keuken van een internationaal evenement en kom je oog in oog te staan met je zwemhelden

Word jij vrijwilliger tijdens het Olympisch Kwalificatie Toernooi Zwemmen? Klik dan hier voor meer informatie en meld je aan!

ANDERE BERICHTEN

QUIZ MET KIRA EN JESSE
Side event: Sportaanbod op het werk: Ga zwemmen!
Startschot voor het ‘Grootste Zwemfeestje van Nederland’!

MIS HET NIET EN KOOP JE TICKETS NU

PARTNERS

© 2019 KNZB – All Rights Reserved | Build by: PlayMakers