Het grootste zwemfeest van Nederland

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

De zwemhoofdstad van Nederland, Groot-Eindhoven, is 100 jaar geworden. Dat moet gevierd worden met het allergrootste zwemfeest van Nederland!

Voorafgaand aan het OKT Zwemmen 2020 halen we begin maart 1.200 kinderen uit Eindhoven naar Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep. Kinderen krijgen de kans om te ervaren hoe leuk het is om te zwemmen én te leren over het belang van zwemvaardigheid. Ook voor kinderen zonder zwemdiploma is er een programma, waarna zij (en ouders) gestimuleerd en geholpen worden te starten met zwemlessen.

Het programma in de Tongelreep duurt +/- 3 uur. Het wordt een leuk en uitdagend programma dat onder andere bestaat uit sport & spel en het aanbod van Eindhovense zwemverenigingen. Busvervoer, van en naar de basisschool, is inbegrepen bij het programma.

Geïnteresseerde Eindhovense basisscholen kunnen zich tot 20 januari hier aanmelden.

ANDERE BERICHTEN

QUIZ MET KIRA EN JESSE
Side event: Sportaanbod op het werk: Ga zwemmen!
Startschot voor het ‘Grootste Zwemfeestje van Nederland’!

MIS HET NIET EN KOOP JE TICKETS NU

PARTNERS

© 2019 KNZB – All Rights Reserved | Build by: PlayMakers